Hej bölder

Jahahopp då va det dags igen. Milli har fått bölder på kroppen som vi inte har en aning om vart dom kommer ifrån. Jag har frågar henne flera gånger vad hon ätit men får tyvärr inget svar. Denna gång struntar vi i Vetrinären och hoppas på att det går över utan kortison.


Kommentarer
Postat av: Lotta.

Hej.

ja ,det är tråkigt med det där med bölderna,jättetråkigt måste jag säga.Ja hundar är snabba när det vet att det finns godis både högt och lågt.Och det där med svansen är ju också tråkigt då min dörr SLOG igen då den lilla var och vände i dörren,men som tur är påverkar ju inte den lilla biten hundens allmäntillstånd.Allt som har hänt Millie har varit mycket tråkigt.och det är mycket tråkigt att jag inte får reda på sakerna utan får läsa detta på en blogg.Och jag kanske kunde ha hjälpt er om jag får reda på vad det är som händer

Mvh Lotta

2011-11-18 @ 17:19:18
Postat av: Anonym

Hej så kan mina hundar se ut efter myggora har fått fri spel på hundarna,allergisk reaktion kan det också vara(insekts bett,min hund tål inte getingstik då hon sväller upp i hela ansiktet)Mvh carina.

2012-07-29 @ 10:04:01
Postat av: Anonym

Har du också en boxer, Carina? Vi har insett att hon
Är en känslig hund. Gäller både mygger, getingar och insekter. Men svullnaden går ner efter ett tag. Och så fort hon får i sig något utöver sin hund mat så blir hon dålig i kistan. Har kollar en grimma som hon kan ha på sig när vi är i skogen eftersom att hon äter allt. Men eftersom hon är så plattnosig så finns det ingen som passar.

2012-07-29 @ 10:37:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0